Toad in the hole

2018. április 23.

Hozzávalók: (4 főre)
A tésztához:
1 csésze liszt
1 csésze tej
1 csésze tojás

A szószhoz:
2 liter sótlan marhaalaplé 2 dl-re forralva
3 fej hagyma felkarikázva, lisztben megforgatva, olajban kisütve
0,5 dl világos sör
1 kávéskanál magos mustár
1 csipet só
friss snidling
friss petrezselyem
kevés újhagyma zöldje

fejenként kb. 15 dkg jó minőségű grillkolbász

A tésztához a hozzávalókat alaposan összeturmixoljuk, míg sima masszát kapunk.
A kolbászokat egy jó nehéz vasserpenyőben kevés zsíradékon megsütjük. Ezután a tésztát ráöntjük a forró kolbászra, és azonnal 180 fokos sütőbe tesszük kb. 10-15 percre.
A sült hagymát és a zöldhagymákat összekeverjük a mártással. Tálaláskor a mártással meglocsoljuk az elkészült ételt, és mellé is adunk még belőle.

Vissza az oldal tetejére