Küldd be Te is a saját recepted!

Van egy jól bevált családi recepted? Esetleg kitaláltál egy teljesen új fogást? Tökéletesen sikerült a hétvégi húsleves? Készíts róla egy szép fotót és a pontos recepttel együtt küldd el nekünk. Így a Te főztöd is felkerülhet a Gasztroangyal gyűjteményébe.
Hogyan készíts profi gasztrofotót
Recept beküldése

Köveskál

A Gasztroangyal Köveskálra látogat, ahol néhány helyi vendéglátós és borász egy igazán izgalmas kezdeményezést indított el. Marcsi hozzájuk látogat el, és együtt alkotnak olyan ételeket, melyek tökéletesen passzolnak az ottani furmintokkal.
Gasztroangyal adások megtekintése
  • Videóreceptek a Bosch támogatásával - Rakottas hal
  • Erdély werk 2013

Videók

Tekintsd meg a videórecepteinket és a forgatáson készült kulisszatitkokat!
Tovább a videókhoz

Marcsi könyvei

2014-ben megjelent „A sűrűje”, melyet az olvasók az év legjobb gasztronómiai témájú könyvének választottak. Ezt követte 2015-ben a második kötet, mely szintén nagy sikert aratott a közönség körében. 2016-ban Marcsi egy süteményeskönyvvel, az Édes békeidőkkel lepte meg az olvasókat. További terveink között szerepel, hogy megerősítsük kiadói vonalunkat, és egyéb gasztronómiai tematikájú kiadványokat is megjelentessünk.
Tovább a webshopba
  • A sűrűje - 100 szívmelengető recept
  • Beleolvasok!

Borbás Marcsi

A sűrűje - 100 szívmelengető recept

Megvásárolom
" frameborder="0"> ?>
  • A sűrűje 2. - 100 recept a családi asztalra
  • Beleolvasok!

Borbás Marcsi

A sűrűje 2. - 100 recept a családi asztalra

Megvásárolom
" frameborder="0"> ?>
  • Édes Bekeidők - Édes-Krémes Művészet
  • Beleolvasok!

Borbás Marcsi

Édes Bekeidők - Édes-Krémes Művészet

Megvásárolom
" frameborder="0"> ?>
Vissza az oldal tetejére