Küldd be Te is a saját recepted!

Van egy jól bevált családi recepted? Esetleg kitaláltál egy teljesen új fogást? Tökéletesen sikerült a hétvégi húsleves? Készíts róla egy szép fotót és a pontos recepttel együtt küldd el nekünk. Így a Te főztöd is felkerülhet a Gasztroangyal gyűjteményébe.
Hogyan készíts profi gasztrofotót
Recept beküldése

Tállya

A Gasztroangyal ezúttal Tállyára utazik, ahol a történelem emlékei ma is jelen vannak a környék lakosainak életében. Marcsi találkozik a helyi kádárokkal, megismerkedik egy kőfaragó mesterrel, és kideríti, milyen receptek maradtak fenn a régi időkből.
Gasztroangyal adások megtekintése
  • Videóreceptek a Bosch támgatásával - Smoothie
  • Videóreceptek a Bosch támogatásával - Tócsi
  • Erdély werk 2013

Videók

Tekintsd meg a videórecepteinket és a forgatáson készült kulisszatitkokat!
Tovább a videókhoz

Marcsi könyvei

2014-ben megjelent „A sűrűje”, melyet az olvasók az év legjobb gasztronómiai témájú könyvének választottak. Ezt követte 2015-ben a második kötet, mely szintén nagy sikert aratott a közönség körében. 2016-ban Marcsi egy süteményeskönyvvel, az Édes békeidőkkel lepte meg az olvasókat. További terveink között szerepel, hogy megerősítsük kiadói vonalunkat, és egyéb gasztronómiai tematikájú kiadványokat is megjelentessünk.
Tovább a webshopba
  • A sűrűje - 100 szívmelengető recept
  • Beleolvasok!

Borbás Marcsi

A sűrűje - 100 szívmelengető recept

Megvásárolom
" frameborder="0"> ?>
  • A sűrűje 2. - 100 recept a családi asztalra
  • Beleolvasok!

Borbás Marcsi

A sűrűje 2. - 100 recept a családi asztalra

Megvásárolom
" frameborder="0"> ?>
  • Édes Bekeidők - Édes-Krémes Művészet
  • Beleolvasok!

Borbás Marcsi

Édes Bekeidők - Édes-Krémes Művészet

Megvásárolom
" frameborder="0"> ?>
Vissza az oldal tetejére