Küldd be Te is a saját recepted!

Van egy jól bevált családi recepted? Esetleg kitaláltál egy teljesen új fogást? Tökéletesen sikerült a hétvégi húsleves? Készíts róla egy szép fotót és a pontos recepttel együtt küldd el nekünk. Így a Te főztöd is felkerülhet a Gasztroangyal gyűjteményébe.
Hogyan készíts profi gasztrofotót
Recept beküldése

Eszék

A Gasztroangyal ezúttal Eszékre utazik, hogy meglátogassa a környéken élő magyarokat. Marcsi bejárja a helyi piacot, ahol a tengerparti területekről származó termelői gránátalmát és mandarint is lehet kapni, de a közeli magyar falvak gazdái is gyönyörű áruval látják el a város lakóit. Megtudjuk, miről híres Kopács, Várdaróc és Laskó, valamint az is kiderül, hogyan készül a Kárpát-medence legfinomabb halászleve.
Gasztroangyal adások megtekintése
  • Videóreceptek a Bosch támogatásával - Eperfagyi morzsókával
  • Videóreceptek a Bosch támogatásával - Rizottó
  • Erdély werk 2013

Videók

Tekintsd meg a videórecepteinket és a forgatáson készült kulisszatitkokat!
Tovább a videókhoz

Marcsi könyvei

2014-ben megjelent „A sűrűje”, melyet az olvasók az év legjobb gasztronómiai témájú könyvének választottak. Ezt követte 2015-ben a második kötet, mely szintén nagy sikert aratott a közönség körében. 2016-ban Marcsi egy süteményeskönyvvel, az Édes békeidőkkel lepte meg az olvasókat. További terveink között szerepel, hogy megerősítsük kiadói vonalunkat, és egyéb gasztronómiai tematikájú kiadványokat is megjelentessünk.
Tovább a webshopba
  • A sűrűje - 100 szívmelengető recept
  • Beleolvasok!

Borbás Marcsi

A sűrűje - 100 szívmelengető recept

Megvásárolom
" frameborder="0"> ?>
  • A sűrűje 2. - 100 recept a családi asztalra
  • Beleolvasok!

Borbás Marcsi

A sűrűje 2. - 100 recept a családi asztalra

Megvásárolom
" frameborder="0"> ?>
  • Édes Bekeidők - Édes-Krémes Művészet
  • Beleolvasok!

Borbás Marcsi

Édes Bekeidők - Édes-Krémes Művészet

Megvásárolom
" frameborder="0"> ?>
Vissza az oldal tetejére