Marcsi Világa
Somló
2018. szeptember 17.
A Gasztroangyal legújabb epizódjában kiderítjük, miképpen inspirál egy porcelántervező művészt a Balaton és a Somló közelsége. Marcsi utánajár, milyen legendák övezik a somlói borokat, hogyan éli és élteti a hagyományokat az ország egyik legkiválóbb néptáncosa, és vajon mitől tökéletes a csöglei liba húsa.
Játsszatok velünk!
2018. augusztus 16.Újra játszunk a Facebookon, figyeljétek az oldalunkat! Nyereményjáték játékszabályzat A promóció semmilyen módon sem szponzorált, hozzájárult vagy adminisztrált a Facebook-tól vagy a Facebook által, és nem is áll azzal semmilyen kapcsolatban! A Facebook nem vonható felelősségre bármilyen szabálytalanság vagy reklamáció esetében! I. A nyereményjáték részvételi feltételei A promóciós játék (továbbiakban: Játék) szervezője a StratComm Kft […]
Stílusos reggelik Szigetmonostoron
2018. május 10.
A Gasztroangyal ezúttal Szigetmonostorra utazik, ahol régi kedves ismerősök várják Marcsit. Kiderül, hogyan készíthetünk stílusos reggeliket a legkülönfélébb alapanyagokból, és hogyan birkóznak meg a szereplők a kacsamáj trilógiával, az eper-bodza duólevessel vagy éppen a tokhalas lepénnyel.
Miskolc
2018. április 17.
A Gasztroangyal ezúttal Miskolcra utazik, ahol egyre több neves séf fordul meg, és működik együtt a legújabb éttermekkel és vendéglátóhelyekkel. Kiderül, hol van a városban a legjobb kávé, pizza vagy éppen sütemény, és azt is megtudjuk, hogyan alakul át egy hagyományos recept Várvizi Péter keze alatt.
A Bartók Béla út
2018. április 09.
A Gasztroangyal ezúttal a főváros egyik legendás helyét, a Bartók Béla utat barangolja be. Marcsi kideríti, milyen izgalmas történetek kapcsolódnak a környékhez, és végigjárja a legizgalmasabb vendéglátó helyeket is.
Cegléd
2018. március 26.
A Gasztroangyal ezúttal Cegléd környékére látogat, ahol a tél utolsó napjaiban már mindenki a tavaszt várja. Kiderül, hogyan készül a csíramálé és a laskaleves, Marcsi megsüti kedvenc túrós pitéjét, és azt is láthatjuk, mivel foglalatoskodnak a tanyán élők ebben az időszakban.
Játék a Facebookon!
2018. március 23.
Játsszatok velünk a Facebookon, ha szeretnétek nyerni egy remek porszívót. Nyereményjáték játékszabályzat A promóció semmilyen módon sem szponzorált, hozzájárult vagy adminisztrált a Facebook-tól vagy a Facebook által, és nem is áll azzal semmilyen kapcsolatban! A Facebook nem vonható felelősségre bármilyen szabálytalanság vagy reklamáció esetében! I. A nyereményjáték részvételi feltételei A promóciós játék (továbbiakban: […]
Budai gasztrokaland
2018. március 12.
A Gasztroangyal ezúttal két részes minisorozatban mutatja be Budapest legkülönlegesebb gasztrohelyszíneit. Marcsi és Vinkó József, a gasztronómia múltjának és jelenének egyik legnagyobb ismerője Budára indulnak, hogy kiderítsék, tényleg Márai egykori kedvenc helyén adják-e a legjobb reggelit, mi a legendás Balázs Vendéglő madártejének a titka, és hogyan lehet a krumplipaprikást elegáns étekké varázsolni.
Lulla
2018. február 26.
A Gasztroangyal ezúttal a festői Lullára látogat. Marcsi alapanyagokat gyűjt, hogy próbára tegye a szakácsnövendékek kreativitását, és közben azt is kideríti, mitől olyan fantasztikus a töreki bab, és vajon illik-e a vetrece a tépett húsos szendvicsbe.
Emlékezetes sütemények
2018. február 05.
A Gasztroangyal ezúttal édes körútra indul, miközben Marcsi kideríti, miként inspirálják napjaink remek cukrászait a nagymamáktól fennmaradt receptek, ízek és élmények. Megtudjuk, hogyan érdemes újragondolni a régi süteményeket, mitől lesz fenséges a forró csoki, hogy készül a puncs és miként lesz a „szegények tésztájából” ínycsiklandozó finomság.
Téli Balaton
2018. január 30.
A Gasztroangyal a téli Balatonhoz érkezik. Marcsi korcsolyázik, vitorlázik, és egy nyíltvízi főzés is majdnem összejön… Siófokon kiderül, mit okoz egy falat édesen krémes sütemény és egy korty zamatos pálinka találkozása, Lajoskomáromban pedig malacpofa, bor, naspolya és peka is kerül az asztalra.
Nagymaros
2018. január 22.
A Gasztroangyal a Dunakanyarba látogat, ahol Marcsi a nagymarosi piac termelőit látogatja meg. Kiderül, hogyan működik a permakultúrás gazdálkodás a konyhakertben, hogy kerül valaki Verőcéről az Amerikai Egyesült Államokba, a barbecue világbajnokságra, és miként indíthat el egy jól sikerült karácsonyi vacsora egy sikeres vállalkozást.
Máramaros
2018. január 11.
A Gasztroangyal ezúttal Máramaros környékére utazik, ahol Marcsi bepillant az ott élők hétköznapjaiba. Kiderül, hogyan élnek azon a vidéken a szórvány magyarok, hogy kerülnek a környékre angolok, és milyenek a helyi receptek.
Szatmár a határon túl
2018. január 04.
A Gasztroangyal ezúttal Szatmár határon túli részére utazik, ahol sváb és magyar közösségek is élnek. Marcsi kideríti, miről híres a krasznabélteki bor, és hogyan készül a strudli.
Nógrádi kirándulás
2017. december 14.
A Gasztroangyal ezúttal Nógrádban kalandozik, ahol kiderül, hogyan készül a palócgomolya és a palócleves kicsit másként. Megtudjuk, mi köze a legszebb magyar mozdonynak egy aranyérmes feketesörhöz, hogyan lehet egy ír kocsmaétel rétsági, és hogyan főznek egy 18. századi kastély konyháján manapság.
Újra játszunk a Facebookon!
2017. december 08.
Ma este újabb nyereményjáték veszi kezdetét Facebook oldalunkon. Figyeljétek az oldalt, ha szeretnétek könyvet nyerni!