Vizibivaly sült céklával és gombával

2016. november 07.

Hozzávalók: (4 főre)

80 dkg vizibivaly hátszín
só (maldon) ízlés szerint
bors ízlés szerint
szegfűbors ízlés szerint
1 dl repce olaj
1 kg piros cékla
30 dkg sárga cékla
20 dkg sárga körteparadicsom
30 dkg rókagomba
30 dkg vargánya
1 kis csokor rozmaring
1 kis csokor petrezselyem
1 kis csokor kakukkfű
20 dkg zsendice sajt

Repceolajon megpirítjuk a vizibivaly hátszínt, hozzáadjuk a fűszereket, és készre sütjük. Ez a folyamat kb. 10 percet igényel.

Mindeközben megsütjük sütőben, alufóliába csomagolva a vörös céklánkat, majd összeturmixoljuk a zsendice sajttal és sóval. Egy serpenyőben megpirítjuk az erdei gombánkat, illetve a sárga céklát, amit vékonyra szeleteltünk. Ízlés szerint fűszerezzük.

Vissza az oldal tetejére