Szentesi galambhúsos tarhonya

2017. október 02.

Hozzávalók:
2 szép húsos galamb
30 dkg házi tarhonya
3-4 szem burgonya
6 dkg zsír
2 zöldpaprika
1 fej vöröshagyma

fűszerpaprika ízlés szerint
zellerzöld
petrezselyemzöld

A galambokat gondosan megtisztítjuk, majd negyedekre vágjuk. A hagymát apróra, a zöldpaprikát karikára vágjuk.
A hagymát a zsíron megfonnyasztjuk, majd a tűzről levéve hozzáadjuk a fűszerpaprikát és a galambhúst. Ezután felöntjük vízzel, majd pároljuk, és a fűszereket is hozzáadjuk. Ha a galambhús már majdnem puha, hozzáadjuk a tarhonyát és a krumplit, öntünk még hozzá vizet, és készre főzzük.
Készülhet kisebb csirkéből is.

Vissza az oldal tetejére