Sárgarépa üdítő

2014. április 30.

Sárgarépa üdítő

Hozzávalók:
3 db alma
4 db sárgarépa
1-2 db narancs
víz
cukor
60 dkg cukor

Elkészítés
Az almát meghámozzuk, magházát eltávolítjuk és gerezdekre vágjuk. A sárgarépát is megtisztítjuk, felszeleteljük, majd a megmosott  narancsokat héjastól feldaraboljuk. (Csak akkor hagyjuk rajta  narancson a héját, ha bio termesztésből származik!) Ezután tegyük a gyümölcsöket és a zöldséget egy lábosba, öntsük fel annyi vízzel, amennyi ellepi és főzzük puhára. Miután levettük a tűzről, kicsit hagyjuk kihűlni és turmixoljuk össze. Ezután 4 liter vízben oldjunk fel 60 dkg cukrot, ízesítsük kevés természetes C vitaminnal és keverjük össze a gyümölcslével.

Vissza az oldal tetejére