Összes receptünk

Összesen 938 recept

Recept gyorskereső

1 5 6 7 8 9 10 11 12 13 59

Csertamenti kanászleves

2015. január 22.
Csertamenti kanászleves

A rizst puhára főzzük, majd a gombóc többi hozzávalóival összedolgozzuk és félretesszük.

Tovább a recepthez

Csicsóka chips

2013. július 08.
Csicsóka chips

A csicsókát egy tál vízbe áztassuk be és zöldségkefével tisztítsuk meg.

Tovább a recepthez

Csicsóka krémleves

2013. október 22.
Csicsóka krémleves

Először áztassuk be egy tál vízbe a csicsókát, zöldségkefével tisztítsuk meg végül vágjuk négybe. A hagymát aprítsuk fel és egy kevés olíva olajon dinszteljük meg.

Tovább a recepthez

Csicsóka pástétom

2014. január 16.
Csicsóka pástétom

A csicsókát alaposan mossuk meg, zöldségkefével tisztítsuk meg…

Tovább a recepthez

Csicsóka saláta

2015. április 24.
Csicsóka saláta

A csicsókát meghámozzuk, és káposzta reszelőn, nyersen lereszeljük.

Tovább a recepthez

Csicsókás cseresznye lekvár

2015. január 09.
Csicsókás cseresznye lekvár

A cseresznyét megmossuk, kimagozzuk. A csicsókát megtisztítjuk és kisebb darabokra vágjuk…

Tovább a recepthez

Csicsókás-céklás falatkák

2015. október 16.
Csicsókás-céklás falatkák

A lisztet egy tálba öntjük, összekeverjük a sütőporral és a csipet sóval. Elmorzsoljuk benne a vajat, elkezdjük gyúrni …

Tovább a recepthez

Csigaragu

2014. május 16.
Csigaragu

A vajat egy serpenyőben felolvasztjuk…

Tovább a recepthez

Csipkelekvár nyersen

2015. december 18.
Csipkelekvár nyersen

A csipkebogyót megtisztítjuk, a végeit levágjuk, majd kettévágjuk és a belsejéből is eltávolítjuk a magokat és szőröket.

Tovább a recepthez

Csípős csirkeszárnyak

2015. január 16.
Csípős csirkeszárnyak

A csirke szárnyakat megtisztítjuk, a combokat a szárnyról levágjuk.

Tovább a recepthez

Csiripiszli

2015. április 24.
Csiripiszli

A tritikálét vagy búzát kiválogatjuk, fontos, hogy csak az egészséges szemeket használjuk fel.

Tovább a recepthez

Csirke zöldségágyon

2014. április 30.
Csirke zöldségágyon

A zöldségeket megtisztítjuk és nagyobb hasábokra vágjuk.

Tovább a recepthez

Csirkeaprólék leves

2013. február 15.
Csirkeaprólék leves

A csirkeaprólékot megtisztítjuk, a hagymát apróra vágjuk, a zöldségeket felaprítjuk.

Tovább a recepthez

Csirkemájkrém

2017. június 12.
Csirkemájkrém

A vöröshagymákat kockára vágjuk, a zsírban megpirítjuk. Mielőtt teljesen megpirul, hozzáadjuk a megtisztított csirkemájat, sót, borsot, majorannát, fokhagymát. Amikor a máj elkészült, megvárjuk, amíg langyosra hűl, ekkor összeturmixoljuk. A kapott májkrém teljesen kihűlt állapotban jól kenhető. Lilahagymával, paprikával, paradicsommal friss kenyérre kenve kínáljuk. (A zsír mennyisége növelhető, így a végeredmény még krémesebb, nem annyira száraz […]

Tovább a recepthez

Csirkepaprikás

2012. április 19.
Csirkepaprikás

Feldaraboljuk a csirkét, és félbevágjuk a combokat is. A lábasba vagy a bográcsba rétegezve berakjuk a húsokat és az apró kockákra vágott vöröshagymát.

Tovább a recepthez

Csirkés-burgonyás fasírt

2017. április 27.
Csirkés-burgonyás fasírt

A csirkecombokat kicsontozzuk, a bőrüket lehúzzuk.  A főtt burgonyával és némi hagymával, fokhagymával együtt a húst ledaráljuk, tojással, fűszerekkel összegyúrjuk, majd hevített serpenyőben minimális olajjal kis pogácsákat sütünk belőle. Mártás Vajban finomra vágott hagymát fonnyasztunk, majd hozzáadjuk a szeletelt gombát, petrezselymet, sót, fehérborsot, majd ha megpárolódott, tejszínnel dúsítjuk, és kevés habarással sűrítjük, majd kiforraljuk. Buggyantott […]

Tovább a recepthez
Vissza az oldal tetejére