Összes receptünk

Összesen 941 recept

Recept gyorskereső

1 5 6 7 8 9 10 11 12 13 59

Spenótos-tejszínes csirke

2013. június 24.
Spenótos-tejszínes csirke

A konyhakész csirkét kifilézzük, még a mellehúsát és a combját is.

Tovább a recepthez

Hideg málnaleves

2013. június 25.
Hideg málnaleves

A málnát turmixgépben vagy botmixerrel pépesítjük és átszűrjük.

Tovább a recepthez

Hódmezővásárhelyi kötözött táskaleves

2013. június 25.
Hódmezővásárhelyi kötözött táskaleves

A kockára vágott zöldségeket sózzuk, borsozzuk, esetleg kevés köménnyel ízesítjük,

Tovább a recepthez

Májkrém

2013. június 27.
Májkrém

A hagymát apró kockára vágjuk és az olajon megdinszteljük.

Tovább a recepthez

Ecetes hal

2013. június 27.
Ecetes hal

A halat bepanírozzuk, és zsírban vagy olajban a szokásos módon megsütjük.

Tovább a recepthez

Savanyúkáposztás rakott csuka

2013. június 27.
Savanyúkáposztás rakott csuka

A csukát megtisztítjuk, filézzük, a bőrét is eltávolítjuk és nagyobb darabokra vágjuk.

Tovább a recepthez

Só-liszt kéregben sült hal

2013. június 27.
Só-liszt kéregben sült hal

A halat megtisztítjuk, a fejét levágjuk.

Tovább a recepthez

Vízen kullogó

2013. június 27.
Vízen kullogó

A tejfölben kevés cukorral felfuttatjuk az élesztőt.

Tovább a recepthez

Rostélyos kalács

2013. június 27.
Rostélyos kalács

A szegfűszeget zacskóba tesszük, és klopfolóval vagy kalapáccsal apróra törjük.

Tovább a recepthez

Toros káposzta

2013. június 27.
Toros káposzta

Egy nagyobb fazékba rétegezzük a hozzávalókat.

Tovább a recepthez

Pandúrgulyás velővel

2013. június 27.
Pandúrgulyás velővel

Kis kockára vágott borjúhúst föltesszük főni hagyományosan pörköltnek…..

Tovább a recepthez

Kovászos uborka/ káposzta

2013. június 27.
Kovászos uborka/ káposzta

Az uborkát alaposan mossuk meg és vágjuk le a két végét.

Tovább a recepthez

Meggylekvár

2013. július 01.
Meggylekvár

A meggyet alaposan mossuk meg és magozzuk ki.

Tovább a recepthez

Medvehagymás pogácsa

2013. július 02.
Medvehagymás pogácsa

1 dl langyos tejből a cukorral és kevés liszttel kovászt futtatunk. A lisztet a tojássárgájával, a tejföllel és a maradék tejjel, sóval  és a kovásszal  bedagasztjuk. (ne legyen túl kemény) Alaposan ki kell dolgozni! Langyos helyen 1 órát kelesztjük.  1-2 ujjnyi  vastagra kinyújtjuk, megkenjük az olvasztott zsiradékkal, rászórjuk az aprított medvehagymát, és feltekerjük mint a kalácsot, […]

Tovább a recepthez

Gombás töltött csirke

2013. július 04.
Gombás töltött csirke

A csirkét kicsontozzuk úgy, hogy a fél csirke húsa (mell, comb, szárny) egyben maradjon és a bőr ne sérüljön.

Tovább a recepthez

Tirpák káposzta

2013. július 05.
Tirpák káposzta

A kitorzsázott, megmosott káposztáról 4-5 szép levelet félreteszünk

Tovább a recepthez
Vissza az oldal tetejére