Összes receptünk

Összesen 941 recept

Recept gyorskereső

1 46 47 48 49 50 51 52 53 54 59

Feketeszeder lekvár

2013. augusztus 05.

A szedreket finoman, óvatosan mossuk meg, majd tegyük egy fazékba.

Tovább a recepthez

Levendulás sárgabarack lekvár

2013. augusztus 01.

A barackot mossuk meg, majd forrázzuk le.

Tovább a recepthez

Kakaós csiga

2013. július 29.

Először egy lágy, édes kelt tésztát gyúrunk.

Tovább a recepthez

Cukros fonott kalács

2013. július 29.

A lisztet tegyük egy tálba a közepébe egy kis mélyedést készítsünk,

Tovább a recepthez

Húsos palacsinta

2013. július 29.

Sós palacsinta tésztát készítünk, és kisütjük. A darált húst sóval, borssal…

Tovább a recepthez

Flézli

2013. július 12.
Flézli

Az élesztőt kis tejjel és pici cukorral felfuttatjuk…

Tovább a recepthez

Bableves krumpligombóccal

2013. július 12.
Bableves krumpligombóccal

A babot egy éjszakára beáztatjuk. Másnap a hagymát és a fokhagymát…

Tovább a recepthez

Krumplis tacskedli vagy fluta

2013. július 12.
Krumplis tacskedli vagy fluta

A krumplit héjában megfőzzük, miután kihűlt a héját lehúzzuk és burgonyanyomón áttörjük.

Tovább a recepthez

Nuss-stangli

2013. július 12.
Nuss-stangli

A darált dióba belekeverjük a citrom reszelt héját…

Tovább a recepthez

Sváb hagymaleves

2013. július 12.
Sváb hagymaleves

A felaprított vörös és fokhagymát kevés vajon megdinszteljük, és hozzáadjuk…

Tovább a recepthez

Csicsóka chips

2013. július 08.
Csicsóka chips

A csicsókát egy tál vízbe áztassuk be és zöldségkefével tisztítsuk meg.

Tovább a recepthez

Kapucnyika

2013. július 05.
Kapucnyika

1 dl tejet meglangyosítunk, belemorzsoljuk az élesztőt és egy csipet cukrot dobunk a tetejére.

Tovább a recepthez

Túrós sztrapacska

2013. július 05.
Túrós sztrapacska

A burgonyát lereszeljük, enyhén sózzuk.

Tovább a recepthez

Tirpák káposzta

2013. július 05.
Tirpák káposzta

A kitorzsázott, megmosott káposztáról 4-5 szép levelet félreteszünk

Tovább a recepthez

Gombás töltött csirke

2013. július 04.
Gombás töltött csirke

A csirkét kicsontozzuk úgy, hogy a fél csirke húsa (mell, comb, szárny) egyben maradjon és a bőr ne sérüljön.

Tovább a recepthez

Medvehagymás pogácsa

2013. július 02.
Medvehagymás pogácsa

1 dl langyos tejből a cukorral és kevés liszttel kovászt futtatunk. A lisztet a tojássárgájával, a tejföllel és a maradék tejjel, sóval  és a kovásszal  bedagasztjuk. (ne legyen túl kemény) Alaposan ki kell dolgozni! Langyos helyen 1 órát kelesztjük.  1-2 ujjnyi  vastagra kinyújtjuk, megkenjük az olvasztott zsiradékkal, rászórjuk az aprított medvehagymát, és feltekerjük mint a kalácsot, […]

Tovább a recepthez
Vissza az oldal tetejére