Összes receptünk

Összesen 936 recept

Recept gyorskereső

1 2 3 4 5 6 7 8 9 59

Túrófánk

2012. szeptember 28.
Túrófánk

A lisztet összekeverjük az elmorzsolt túróval…

Tovább a recepthez

Tungesz

2014. április 25.
Tungesz

A vöröshagymát megtisztítjuk…..

Tovább a recepthez

Tulipános kenyér

2014. október 17.
Tulipános kenyér

A burgonyát héjában megfőzzük…

Tovább a recepthez

Tót lepény

2015. január 16.
Tót lepény

Az élesztőt langyos vízben egy csipet cukorral felfuttatjuk.

Tovább a recepthez

Tört paszuly

2016. február 12.
Tört paszuly

Ha gyöngybabból készítjük az ételt, azt előzőleg nem kell áztatni…

Tovább a recepthez

Toros káposzta

2013. június 27.
Toros káposzta

Egy nagyobb fazékba rétegezzük a hozzávalókat.

Tovább a recepthez

Tormás paszternák krém

2013. december 13.
Tormás paszternák krém

A paszternákot megtisztítjuk….

Tovább a recepthez

Tormás füstölt hús Rozika módra

2013. december 30.

Ezt az ételt hidegen fogyasztjuk, ezért célszerű előző este elkészíteni.

Tovább a recepthez

Tormakrémes képviselőfánk

2013. december 13.

Először a képviselőfánkot készítjük el.

Tovább a recepthez

Tormahab

2013. december 13.
Tormahab

A tejszínt felverjük…..

Tovább a recepthez

Tönkölykorpás kifli Limarától

2014. március 28.
Tönkölykorpás kifli Limarától

A lisztbe elmorzsoljuk az élesztőt….

Tovább a recepthez

Tonhal szeletek, fűszeres olajban készítve

2015. október 02.
Tonhal szeletek, fűszeres olajban készítve

A tonhal szeletek mindkét oldalát ízlés szerint sózzuk, és egyenként egy nagyobb lábasba helyezzük, egymás mellé, illetve egymásra.

Tovább a recepthez

Töltött tyúk

2014. november 14.
Töltött tyúk

Az egész konyhakész tyúkot a belsőségekkel együtt- mint amikor húslevest készítünk- leveszöldségekkel együtt megfőzzük.

Tovább a recepthez

Töltött paradicsom

2015. szeptember 25.
Töltött paradicsom

A vöröshagymát apróra vágjuk és megdinszteljük. Amikor már szép üveges, hozzáadjuk a marhahúst, pár perc alatt átsütjük, majd kicsit pároljuk.

Tovább a recepthez

Töltött paprika görög módra

2016. április 22.
Töltött paprika görög módra

Először elkészítjük a tölteléket. A hagymát apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük.

Tovább a recepthez

Töltött paprika

2012. október 19.
Töltött paprika

A paprikákat megmossuk kicsumázzuk. A darált húst összekeverjük a rizzsel, ízlés szerint pirospaprikát, borsot és sót teszünk bele. Beletöltjük a paprikákba és egy fazékba, lehetőleg a töltött felükkel felállítva helyezzük bele. Ezután öntjük rá a paradicsomlevet, sózzuk, ha valaki édesen szereti akkor kevés cukorral ízesítse.

Tovább a recepthez
Vissza az oldal tetejére