Összes receptünk
Összesen 941 recept
Előételek
saláták, krémek, mártogatók, pástétomokLevesek
hideg, meleg, édes és sós levesekFőételek
húsételek, halételek, tészták, főzelékek, köretekKelt tészták, sütemények
kelt tészták, hájasok, fánkok, kevert sütemények, kenyerek, sós süteményekÉdességek, desszertek
torták, palacsinták, édes süteményekSavanyúságok, befőttek
savanyúságok, befőttek, lekvárok, szörpök,Beküldött receptek
receptek, melyeket Ti küldtetek
Rendezés
Recept gyorskereső
Kölesgombóc
2013. október 03.Először főzzük meg a kölest a tejben.
Köles felfújt
2013. október 01.A kölest 3-szoros mennyiségű tejben megfőzzük.
Öreglebbencs
2013. szeptember 27.Kockára vágjuk a szalonnát, és bográcsban…
Slambuc
2013. szeptember 27.A bográcsban kiolvasztjuk a kockára vágott szalonnát…
Csokoládémousse olívaolajban pirított kaláccsal
2013. szeptember 25.A csokoládémousse-hoz kemény habbá verjük a hideg tejszínt.
Mangalica pofahúsból készült pörkölt tarhonyával
2013. szeptember 17.Először a mangalica pofahús mindkét oldalát elősütjük kevés zsiradékon.
Házi ketchup
2013. szeptember 06.A paprikát, a paradicsomot, az almát megmossuk.
Borlekvár
2013. szeptember 04.A bort a fűszerekkel lassú tűzön, fedő nélkül forraljuk, hogy az alkohol elpárologjon belőle.
Lecsó télire
2013. szeptember 02.A paprikát mossuk meg, csumázzuk ki és vágjuk kockára.
Medvehagyma zselé
2013. augusztus 28.A medvehagymát megmossuk és feldaraboljuk.
Őszibarack dzsem
2013. augusztus 12.Az érett, egészséges barackot válogassuk át, mossuk meg, majd húzzuk le a héját.
Tejszínes-borsos csirke
2013. augusztus 12.A hagymát vágjuk apróra, és kevés olíva olajon dinszteljük meg.
Méz sör
2013. augusztus 09.A mézet a vízzel főzzük kb. 3 órán át. Amikor már forr a víz, beletesszük a komlót, és azzal főzzük tovább.
Áldos, marha és rackahúsból
2013. augusztus 09.A felforrósított zsiradékon a húst megpirítjuk,
Medvehagymás cipó
2013. augusztus 09.A friss kovász elkészítése: a kenyérsütést megelőző este 15 dkg lisztből….
Csalános lepény
2013. augusztus 09.A frissen szedett csalánlevelet apróra vágjuk, és kevés zsiradékon.