Összes receptünk

Összesen 941 recept

Recept gyorskereső

1 45 46 47 48 49 50 51 52 53 59

Kölesgombóc

2013. október 03.

Először főzzük meg a kölest a tejben.

Tovább a recepthez

Köles felfújt

2013. október 01.

A kölest 3-szoros mennyiségű tejben megfőzzük.

Tovább a recepthez

Öreglebbencs

2013. szeptember 27.

Kockára vágjuk a szalonnát, és bográcsban…

Tovább a recepthez

Slambuc

2013. szeptember 27.

A bográcsban kiolvasztjuk a kockára vágott szalonnát…

Tovább a recepthez

Csokoládémousse olívaolajban pirított kaláccsal

2013. szeptember 25.

A csokoládémousse-hoz kemény habbá verjük a hideg tejszínt.

Tovább a recepthez

Mangalica pofahúsból készült pörkölt tarhonyával

2013. szeptember 17.

Először a mangalica pofahús mindkét oldalát elősütjük kevés zsiradékon.

Tovább a recepthez

Házi ketchup

2013. szeptember 06.

A paprikát, a paradicsomot, az almát megmossuk.

Tovább a recepthez

Borlekvár

2013. szeptember 04.
Borlekvár

A bort a fűszerekkel lassú tűzön, fedő nélkül forraljuk, hogy az alkohol elpárologjon belőle.

Tovább a recepthez

Lecsó télire

2013. szeptember 02.

A paprikát mossuk meg, csumázzuk ki és vágjuk kockára.

Tovább a recepthez

Medvehagyma zselé

2013. augusztus 28.
Medvehagyma zselé

A medvehagymát megmossuk és feldaraboljuk.

Tovább a recepthez

Őszibarack dzsem

2013. augusztus 12.

Az érett, egészséges barackot válogassuk át, mossuk meg, majd húzzuk le a héját.

Tovább a recepthez

Tejszínes-borsos csirke

2013. augusztus 12.

A hagymát vágjuk apróra, és kevés olíva olajon dinszteljük meg.

Tovább a recepthez

Méz sör

2013. augusztus 09.

A mézet a vízzel főzzük kb. 3 órán át. Amikor már forr a víz, beletesszük a komlót, és azzal főzzük tovább.

Tovább a recepthez

Áldos, marha és rackahúsból

2013. augusztus 09.

A felforrósított zsiradékon a húst megpirítjuk,

Tovább a recepthez

Medvehagymás cipó

2013. augusztus 09.

A friss kovász elkészítése: a kenyérsütést megelőző este 15 dkg lisztből….

Tovább a recepthez

Csalános lepény

2013. augusztus 09.

A frissen szedett csalánlevelet apróra vágjuk, és kevés zsiradékon.

Tovább a recepthez
Vissza az oldal tetejére