Görögdinnye saláta

2015. szeptember 11.

Görögdinnye saláta

Hozzávalók:

fél görögdinnye

1 csomag feta sajt (20-25 dkg)

1 db lilahagyma

fekete olíva bogyó

ízlés szerint menta

olíva olaj

bors

 

Elkészítés

A félbevágott görögdinnyéből egy evőkanállal kivájjuk a belsejét és egy tálba tesszük. A héját ne dobjuk el, mert ide fogjuk visszatölteni a kész salátát. A feta sajtot rámorzsoljuk a  dinnyére, ízlés szerint borsozzuk, hozzáadjuk az apróra vágott mentaleveleket, az olajbogyót,  a jó vékonyra, félkarikára vágott lilahagymát, majd ízlés szerint meglocsoljuk kis olíva olajjal és óvatosan összeforgatjuk. Ezután visszatöltjük a dinnye héjába és hidegen tálaljuk.

Vissza az oldal tetejére