Hogyan készíts profi gasztrofotót

Így készíts profi fotót az ételeidről– Krisztics Barbara, fotós tanácsai

 

1. A finom étel a tálalással lesz fenséges

Használj szép edényeket, tányérokat.
A kisebb méretűek általában jobban mutatnak a fotókon.

2. Fontos a megfelelő fénymennyiség

A természetes szórt fény a legjobb.
A direkt napfény kerülendő!
Ha lámpát használsz, figyelj oda, mert nagyban befolyásolhatja az étel színét.

3. Komponáld meg a képet!

Szerencsésebb, ha nem a középpontban helyezed el a megmutatni kívánt témát.
Keresgélj! Próbálj ki különböző nézőpontokat és helyszíneket.

                                                                                                             Nem tudtam ellenállni, és végül is rendeltem a Buy Replica Watches Online

4. Időzítés

Igyekezz minél hamarabb lencsevégre kapni az elkészült ételt, mert rendszerint frissen a legszebb.


Vissza az oldal tetejére